Regulat Hylaron

Zmanjševanje gub na obrazu z napitkom Regulat Hylaron

Regulat Hylaron

Zmanjševanje gub na obrazu z napitkom Regulat Hylaron.

Ljudje se vedno bolj zavedamo, da smo za svoje dobro počutje in zdravje odgovorni sami. Številni dodatki za zmanjševanje gub, prehranska dopolnila, vitamini, minerali postajajo vedno bolj del vsakdanje prehrane. V poplavi proizvodov pa je vedno večji izziv najti pravega. Naše telo je izjemen mehanizem, ki ob pravilni podpori deluje izjemno učinkovito in je sposobno sebe prenoviti, ozdraviti, umetnost pa je telesu prisluhniti, odkriti, kaj potrebuje in česa mu manjka. Naučili smo se dvomiti vase, v sposobnost svojega telesa, da deluje brez težav, ampak pogosto le iščemo bližnjice, ki bi nam trenutno, na hitro vzpostavile dobro počutje. Postajamo instant družba, ki se zadovoljuje s hitrimi rešitvami, a morda je čas, da poiščemo globlje, bolj trajnostne rešitve, ne pa trenutnih zadovoljitev, potešitev in navideznih kratkoročnih rešitev težav.

Te rešitve so do telesa pogosto agresivne in rušijo njegovo ravnovesje, namesto da bi ga vzpostavljale. Verjamem, da je najboljši način tisti, ki telesu pomaga, da si pomaga samo. Pri odkrivanju najboljših načinov sem poizkusila številne proizvode. Mnogi so dobri, a najbolj me je zadovoljil encimski dodatek Regulat pro. S svojo izjemno strukturo omogoča, da celice encime, prebiotike, antioksidante in druge sestavine odlično absorbirajo, da naše celične energijske tovarne – mitohondriji dobijo takojšnjo energijo, ker se dvigne celična energija pa se izboljšajo vsi procesi v telesu. Presnova, metabolizem, imunski sistem se izboljšajo na postopen, telesu prijazen neagresiven način. Regulat odlično deluje tudi kot prenosnik hranljivih snovi v celice, zato se zelo izboljša absorbcija hranljivih snovi in tako so rezultati resnično celostni. Takoj sem začutila, da imam več energije, posebej pa me je presenetilo, da nisem več čutila težav zaradi nizkega pritiska. Zjutraj sem bila vedno omotična, dokler nisem popila vsaj pol litra vode in jo poplaknila še s prvo kavo sem nekako plavala naokoli, sedaj pa sem zjutraj naspana, z lahkoto se zaženem v nov dan, čeprav ga še vedno začnem z toplo vodo, ki mi lepo odplakne noč iz telesa in me pripravi na nov dan.

Vedno sem imela posebej v zimske času precej težav s kožo. Moja koža je zelo občutljiva in tanka, zato sem imela težave z suho kožo in alergične reakcije na številne vrste kozmetike. Poizkusila sem številne kreme, a z nobeno nisem dosegla trajnostnega rezultata. Čeprav sprejemam vse znake, ki jih leta prinašajo v gubicah, sem iskala rešitev, ki bi moji koži dala zdrav sijaj. Ko je koža zdrava,se ji še gubice lepo podajo. Tako sem poizkusila tudi regulat hyaluron. Saj sem vedela, kako dobra je hialuronska kislina, zanimalo pa me je, kako se bo moja koža odzvala. Hialuronska kislina je izjemnega pomena za dobro delovanje kože. V kozmetični industriji je zelo prisotna, predvsem kot sestavina, ki preprečuje in odpravlja znake staranja, zmanjšanje gub in omogoča vlaženje kože, saj ima izjemno sposobnost zadrževanja vode, uporablja se tudi v medicinske namene za zdravljenje sklepov in še marsikje. Od njenega izvora pa je odvisna velikost molekul, od le-te pa seveda sposobnost, da jo absorbiramo.

Učinkovito zmanjpevanje gub na obrqzu z Regulat Hyluron

Ob zunanji uporabi je učinek seveda delen, saj prodre le v zgornje plasti kože, kar sem dobro čutila pri uporabi krem s tem dodatkom. Moja koža je bila na videz bolje, a v globini sem še čutila izsušenost. Zanimalo me je, kakšen bo rezultat pri oralnem vnosu. Po dveh tednih uporabe Regulata Hyluron v zimskem času se je moja koža močno izboljšala, po mesecu dni pa je kar zasijala. Pomlad je prinesla osvežitev, zato jo še uporabljam, saj celice potrebujejo približno tri mesece, da se obnovijo. Pogosto so obljube na reklamah zelo vabljive, a mene je ta proizvod prepričal, da niso samo obljube. Naš obraz je naše ogledalo, naj zasije v vsej svoji naravni lepoti!

Deli objavo


You've just added this product to the cart: