Razlike med Dyson Supersonic HD01, HD02 in HD03

Dyson sušilnik

Razlike med Dyson Supersonic HD01, HD02 in HD03

Dyson sušilnik – če ste opravili raziskave o Dyson sušilniku Supersonic, boste morda našli nekaj zanemarljivih podrobnosti, ki vas lahko zmedejo.

Veliko ljudi se na primer sprašuje, zakaj imajo Dysonovi sušilniki različna imena modelov, kot so HD01, HD02, HD03. Čeprav so ti supersonični sušilniki za lase od zunaj videti popolnoma enako, je v ozadju kakšna razlika?

Kateri Dyson sušilnik je najboljši?

Dyson sušilnik Supersonic HD01

Model HD01 je najbolj prodajani sušilec za lase znamke Dyson Supersonic in je najpogosteje viden Dysonov izdelek.

Dyson Supersonic HD01 je najstarejši model sušilca ​​za lase, model je bil izdan leta 2016. Ima največ barvnih možnosti (roza, rdeča, modra, vijolična, črna, srebrna …). Če vidite Dysonov sušilec za lase z živo barvo, je zelo verjetno Supersonic HD01.

Dyson Supersonic HD01 ima 1600w v9 brezkrtačni motor, ki lahko lase suši hitro in tiho, zaradi česar je ta fen zelo priljubljena izbira na trgu. Sušilnik ima pametno zaznavanje temperature, ki zazna temperaturo 20-krat na sekundo, da zaščiti vaše lase in sam sušilnik.

Fen HD01 vsebuje tri nastavke: šobo za oblikovanje , glajenje šobe in difuzor . Imate 4 nastavitve toplote in 3 hitrosti za nadzor pretoka zraka za oblikovanje in sušenje.

Dyson Supersonic HD02

Dyson sušilnik Supersonic HD02 se imenuje salonska profesionalna izdaja.

Glavne izboljšave nadzvočne HD02.

HD02 ima dva filtra, ki sta zasnovana za salone, medtem ko ima HD01 samo enega. Filter HD02 je odstranljiv in pralen, zato lahko udobno zadovolji potrebe svojih kupcev po večkratnem sušenju.

Za učinkovitejši postopek sušenja je HD02 opremljen s profesionalno oblikovalno šobo. Šoba je širša in tanjša od HD01, zato lahko pospeši čas sušenja in je natančnejša pri oblikovanju.

Nazadnje ima HD02 zelo dolg kabel za uporabo v salonu.

Dyson sušilnik Supersonic HD03

Ko gre za nadgrajeni sušilec za lase Supersonic HD03, ki je bil predstavljen leta 2019, jedro tehnologije nima veliko sprememb. Motor sušilnika je v HD01 in HD02 še vedno isti brezkrtačni motor v9.

V primerjavi z HD01 in HD02 ima Dyson Supersonic HD03 boljšo sposobnost zaznavanja temperature. HD01 in HD02 lahko zaznata temperaturo 20-krat, medtem ko novi pametni sistem za nadzor toplote HD03 meri temperaturo zraka 40-krat na sekundo.

Poleg tega ima HD03 v škatli nov dodatek – nežen zračni nastavek. Nežen zračni nastavek se uporablja za zniževanje temperature sušenja in razprševanje velikega zračnega toka. Tako se vaši lasje med uporabo tega nastavka ne bodo preveč segreli.

Poleg tega ima HD03 tudi oblikovalno šobo, ki je širša in tanjša od HD01. In zobje difuzorja so daljši od starega difuzorja, novi difuzor lahko prenese več las, da določi vaše kodre.

Še več, HD03 imajo boljše zmogljivosti pri varovanju pritrditev nastavkov.

Deli objavo


You've just added this product to the cart:

0