RegulatPro Metabolic za podporo presnovnih procesov, 350 ml

RegulatPro Metabolic za podporo presnovnih procesov, 350 ml

45,90 

Regulatpro® Metabolic je edinstven, popolnoma naraven izdelek, za vas razvit tekom 77. let razvoja. Priporoča avstrijsko združenje za zdravje srca in ožilja.

  • Opis
  • Certifikat
  • Sestava
  • Odmerjanje

Opis izdelka

Regulatpro® Metabolic je kaskadno fermentiran bio koncentrat, proizveden iz izbranega, na soncu dozorjenega ekološkega, sadja, zelenjave in oreščkov z dodanimi vitamini in minerali.

Nudi preventivo pred kapjo, srčnim infarktom in pred trombozami. Pomaga pri uravnavanju telesne teže in krvnega sladkorja. Zviša vzrdžljivost.

Predstavlja “turbo pogon” za vaše zdravje.

Dokazano poviša ATP energijo tudi do 300%, s čimer se poveča vitalnost, vzdržljivost in kakovost življenja.

Prvi izbor pri utrujenosti, prebavnih motnjah, stresu, hiperholesterolemiji, visokemu krvnemu tlaku…

Ena velika žlica encimskega napitka ustreza 6 kg izbranega ekološkega sadja, zelenjave in oreškov.

PATENTNA ZAŠČITA izdelkov Regulatpro
Proces kaskadne fermentacije je patentno zaščiten pri Evropskem patentnem uradu: EP 1153549.

77. LET RAZVOJA IN RAZISKAV v Nemčiji
Vse od leta 1939 postopno razvito ob rastočem znanju in izkušnjami za vaše zdravje. To kaže na izjemen uspeh in nemško natančnost pri izboru prvovrstnih sestavin, na soncu dozorjenega sadja, zelenjave in oreškov ter začimb – vse do današnje sestave izdelkov Regulatpro.

Kaskadna fermentacijaTM – je patentiran postopek razvit v podjetju Dr. Niedermaier® Pharma

Filozofija podjetja Niedermaier Pharma:

Iz življenja – za življenje – za živeče!

Izdelek je ekskluzivno proizveden v podjetju Dr. Niedermaier Pharma, po najvišjih kakovostnih kriterijih in po striktno določeni ter preverjeni patentirani metodi – Kaskadna fermentacija™. V tem unikatnem procesu se aktivne učinkovine iz sadja, zelenjave in oreškov sprostijo in postanejo visoko biorazpoložljive za telo.

Vizija podjetja je postati vodilna svetovna blagovna znamka na področju naravnih fermentiranih izdelkov in naravne kozmetike v naslednjih desetih letih.

Gre za patentirane kurativne izdelke za zdravje in lepoto z obsežno znanstveno podlago.

Trajnostni razvoj in stabilna rast.

Premium kakovostni standardi.

REGULATESSENZ® (kaskadno fermentiran koncentrat) iz: vode, limon, datljev, fig, orehov, soje, kokosa, čebule, glicerina, zelene, sojinih kalčkov, artičoke, izvlečka acerole (17,5% Vitamin C), graha, prosa, začimbne mešanice, kurkume, žafrana.

Regulatpro® Metabolic vsebuje moč Regulatpro® Bio z dodanim magnezijem, kromom, cinkom, manganom ter vitamini B1, B2, B3, pantotensko kilsino, vitaminom B6 folno kislino, vitaminom B12, vitaminom C in vitaminom D.

Brez: sladkorja, konzervansov, alergenov, histamina, umetnih barvil, alkohola, glutena

Regulatpro® Metabolic se odmerja zjutraj in zvečer, po 10 ml (do označbe na merilnem lončku). Najbolje ga je razredčiti v 100 ml vode.

Za najboljši učinek svetujemo, da je to prva stvar, ki jo zaužijete in zadnja preden greste spat.

Preden pogoltnete, zadržite nekaj trenutkov v ustih preden pogoltnete, da že ustna sluznica absorbira nekoliko dragocenih sestavin.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevati nedosegljivo otrokom. Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi.