Naravna kozmetika Regulat Beauty – pravi odgovor za še tako problematično kožo

Naravna kozmetika Regulat Beauty – pravi odgovor za še tako problematično kožo

Naravna kozmetika Regulat Beauty – pravi odgovor za še tako problematično kožo

Zakaj naravna kozmetika Regulat Beauty? Vedno sem imela posebej v zimske času precej težav s kožo. Moja koža je zelo občutljiva in tanka, zato sem imela težave z suho kožo in alergične reakcije na številne vrste kozmetike. Ko mi je prijatelj Sašo predlagal, naj poskusim novo naravno kozmetiko Regulat Beauty, sem bila takoj za. Poznala sem že njihov izdelek Regulat bio, ki mi je resnično okrepil imunski sistem in pravzaprav kar celostno okrepil telo, vedela sem, da so vsi njihovi izdelki organski in veganski, da vedno rešitve iščejo v naravi, ki po mojem mnenju daje odgovore za vse, le še pravi znanstveniki jih morajo spraviti v uporabno obliko. In pri tej kozmetiki jim je uspelo!

Regulat Beauty – naravna kozmetika: naš obraz je naše ogledalo, naj zasije v vsej svoji naravni lepoti!

Odločila sem se za celostno nego, saj tudi priporočajo, da se izdelki med seboj dopolnjujejo, zato sem poleg tonika in seruma uporabljala še dnevno in nočno kremo, kot tudi kremo za okoli oči in peno za čiščenje. 

Pena me je prav presenetila, saj resnično odstrani celo ličila in kar čutiš, kako koža zadiha. Tonik seveda lepo navlaži, občutek, ko naneseš serum je absolutno čudovit, kar čutiš, kako lepo prodira v kožo in jo hrani, obe kremi pa sta lahkotni, lepo se vpijeta in kožo odlično nahranita. Še posebej me je pritegnil vonj, saj v nasprotju z večino naravnih kozmetik, ki sem jih poizkusila, naravnost božansko, a popolnoma naravno diši. Bila sem tako zadovoljna, da me je zanimalo, kako to deluje!

Tudi pri kozmetiki je skrivnost v čarobni sestavini Regulatessenz®, ki je izjemen encimski preparat, ki je že sam po sebi najboljša hrana za celice, ki ga z lahkoto absorbirajo, deluje pa tudi kot prenosnik, saj vse ostale sestavine, ki so dodane lepo prenese v celice. Marsikdaj o kremah beremo in slišimo, kaj vse vsebujejo, kako dragocene, čudovite sestavine in verjamem, da jih res, a problem se začne, ko te sestavine bolj ali manj ostanejo le v vrhnjih plasteh kože.

Pri tej kozmetiki pa se zahvaljujoč Regulatessenze® prekrasne sestavine, ki jih daje narava, odlično vpijejo v globino, poleg tega pa aktivira celice kože, da se hitreje in učinkoviteje obnavljajo in regenerirajo, tako da se koža pravzaprav obnavlja  od znotraj.  Čudovita hialuronska kislina,  za katero vemo da je pravi eliksir osvežitve in pomlajevanja za kožo, brazilska kreša, naravna alternativa botulinu, virginski nepozebnik, ki kožo odlično čisti, tonira in še mnogi zakladi narave skupaj z vrhunsko biotehnologijo, tako res pridejo v globino in  dejansko  poskrbijo za našo kožo. 

Z veseljem lahko rečem, da je moja koža z naravno kozmetiko Regulat Beauty zadihala. Tudi, ko obraz samo umijem z vodo, čutim, da je koža napeta in  nimam občutka izsušenosti. Rada imam svoje telo, sprejemam tudi leta, ki so mi na obraz narisala že kar nekaj gubic, a sem z veseljem spremljala, kako so se te gubice zmehčale, kako je moj obraz mladostno zasijal, tako da res lahko rečem, da sem končno našla svojo pravo kozmetiko. Sedaj, ko se bliža zima in je pri kurjenju koža še bolj na udaru, si bom privoščila še posebno bogato hranilno kremo. Ker pa verjamem, da je prav tako pomembna  hrana za kožo, ki prihaja od znotraj, bom seveda pila dovolj vode, zraven pa še  Regulatpro® Hyaluron, da res napolnim celice z vlago in energijo. Največja investicija je investicija vase, v dobro počutje in notranje zadovoljstvo. Podarite si košček narave in zasijte v svoji koži – naravna kozmetika Regulat Beauty!

Poizkusila sem številne kreme, a z nobeno nisem dosegla trajnostnega rezultata. Čeprav sprejemam vse znake, ki jih leta prinašajo v gubicah, sem iskala rešitev, ki bi moji koži dala zdrav sijaj. Ko je koža zdrava,se ji še gubice lepo podajo. Tako sem poizkusila tudi regulat hyaluron. Saj sem vedela, kako dobra je hialuronska kislina, zanimalo pa me je, kako se bo moja koža odzvala. Hialuronska kislina je izjemnega pomena za dobro delovanje kože. V kozmetični industriji je zelo prisotna, predvsem kot sestavina, ki preprečuje in odpravlja znake staranja in omogoča vlaženje kože, saj ima izjemno sposobnost zadrževanja vode, uporablja se tudi v medicinske namene za zdravljenje sklepov in še marsikje.

Od njenega izvora pa je odvisna velikost molekul, od le-te pa seveda sposobnost, da jo absorbiramo.  Ob zunanji uporabi je učinek seveda delen, saj prodre le v zgornje plasti kože, kar sem dobro čutila pri uporabi krem s tem dodatkom. Moja koža je bila na videz bolje, a v globini sem še čutila izsušenost. Zanimalo me je, kakšen bo rezultat pri oralnem vnosu. Po dveh tednih uporabe regulata hyluron v zimskem času se je moja koža močno izboljšala, po mesecu dni pa je kar zasijala. Pomlad je prinesla osvežitev, zato jo še uporabljam, saj celice potrebujejo približno tri mesece, da se obnovijo. Pogosto so obljube na reklamah zelo vabljive, a mene je ta proizvod prepričal, da niso samo obljube.

Barbara B.

Deli objavo


You've just added this product to the cart:

0