Kreme za sončenje

Kreme za sončenje znamke Australian Gold so največja in najbolj prepoznavna znamka porjavitvenih losjonov za solarije že več kot 25 let.

Formule izdelkov Australian Gold

Formule izdelkov Australian Gold so zasnovane na naravnih sestavinah, z namenom spodbuditi najtemnejši možni ten posameznega tipa kože, ob tem pa omogočiti zdrav izgled kože in vaš lastni porjavitveni odtenek. Raziskovalci v laboratorijih Australian Gold so pionirji na področju formulacije, mešanja, izdelave premium porjavitvenih izdelkov (izdelkov za zagorelost) in izdelkov za nego kože. Odkrili so namreč, da se s površinskim nanašanjem vitaminov v/na kožo, nahranjenost kože in splošei zdrav izgled kože znatno izboljšata.
Ker pa zdrava koža hitreje porjavi/pridobi zagorelost, porjavi temneje in ostane dlje zagorela. Kreme za sončenje Australian Gold dajo rezultat, katerega išče vsaka ženksa: bolj obstojen zlat ten kože.

Sončne kreme Australian Gold

Zaščita kože pred soncem

Kreme za sončenje - zaščita pred soncem Sončne kreme ščitijo kožo pred sončnimi žarki. Zagorela koža daje telesu privlačen videz. Toda pretirano izpostavljanje sončnim žarkom lahko kožo poškoduje in veliko prezgodaj postara. Poškodbe kože se lahko v obliki rdečine ali celo opeklin pokažejo takoj, lahko pa šele čez nekaj let ali celo čez desetletja (npr. kot prezgodaj postarana koža ali kot kožni rak). Pravilno izbran izdelek za zaščito in nego kože med izpostavljanjem soncu in po njem ter upoštevanje priporočil dermatologov...

Preberi več ...
naravne kreme za sončenje

Australian Gold – Botanical Line

Botanical naravne kreme za sončenje z minerali Linija Botanical za sončenje Australian Gold so pravi hit saj sledijo najnovešim smernicam in trendov glede zaščite pred soncem. Linija Botnical vsebuje tako kreme za zaščito obraza kot zaščito telesa pred sončnimi žarki. BB kreme za obraz so na voljo v treh obarvanih odtenkih. Linija Botanical zaščita pred sevanjem žarkov UVA in UVB dobra vodoodpornost ne vsebuje dišav  - brez vonja se hitro vpije v kožo in jo vlaži toniran losojon brez leska - ten kože...

Preberi več ...