Kreme za sončenje z zaščitnim faktorjem

Kreme za sončenje Australian Gold – zaščita kože pred soncem

Kreme za sončenje Australian Gold je največja in najbolj prepoznavna znamka porjavitvenih losjonov za solarije že več kot 25 let.

Formule izdelkov Australian Gold so zasnovane na naravnih sestavinah, z namenom spodbuditi najtemnejši možni ten posameznega tipa kože, ob tem pa omogočiti zdrav izgled kože in vaš lastni porjavitveni odtenek. Raziskovalci v laboratorijih Australian Gold so pionirji na področju formulacije, mešanja, izdelave premium porjavitvenih izdelkov  (izdelkov za zagorelost) in izdelkov za nego kože ter nego tattojev. Odkrili so namreč, da se s površinskim nanašanjem vitaminov v/na kožo, nahranjenost kože in splošei zdrav izgled kože znatno izboljšata.

Ker pa zdrava koža hitreje porjavi/pridobi zagorelost, porjavi temneje in ostane dlje zagorela. Rezultat je tudi bolj obstojen zlat ten kože.

POMEN UPORABE PORJAVITVENIH LOSJONOV

Zakaj uporabljati porjavitvene losjone?

• HITREJŠA PORJAVITEV, ZAGORELOST

• TEMNEJŠA POLT

• PODALJŠAN IZGLED ZAGORELOSTI

Porjavitveni losjoni Australian Gold za uporabo v solarijih so zasnovani z najnovejšimi, inovativnimi in izbranimi sestavinami, z namenom optimizirati kvaliteto kože in jo zaščititi pred izgubo vlage in staranjem. Za pridobitev najboljšega tena kože pa je potrebno svoje telo oviti z zdravimi elementi, ki bodo ohranjali kožo kar se da naravno, saj se le tako lahko tudi znotraj telesa izvajajo zdravi procesi.

Rezultati ob uporabi porjavitvenih losjonov z vsebnostjo koži prijaznih proizvodov: povečanje učinkovitosti že po enem obisku za 30–40% glede na tip in stanje kože. Minimalen nanos ob posameznem obisku je 15 ml.

PRIPOROČILO: strankam priporočamo vlaženje kože s sredstvi za podaljšanje obstojnosti tena po vsakem obisku in po vsakem prhanju še nadaljne dni za večjo obstojnost tena.

You've just added this product to the cart:

0